Rasmus Anthony

En passion, som er blevet et erhverv

Rasmus Anthony

Allerede fra jeg kunne holde et kamera har jeg haft en stor interesse for fotografering. Dengang havde man de 24 billeder i hvert film at gøre godt med, og derfor blev motiver nøje udvalgt. Da de første digitale kameraer kom på markedet, var historien en helt anden. Mange timer blev brugt på at tage billeder.

Jeg valgte i en alder af 21 år at blive ansat i søværnet, hvor jeg havde rig mulighed for at komme ud i verdenen, og dette skulle selvfølgelig foreviges i billeder, som jeg havde gjort så meget i forvejen. Her blev udstyr opgraderet, og interessen tog for alvor fart.
Efter utallige timer bag kameraet, hvor alt fra stemningsbilleder i forbindelse med sejlture, safariture og eventyr med rygsækken og kameraet i alle former for naturomgivelser lige fra Afrika til Skotland, valgte jeg at søge nye udfordringer udenfor forsvaret.

Jeg er i dag, i en alder af 37 år, el installatør som mit hovederhverv, hvor både den kreative og praktiske erfaring kommer mig til gode.
Det kreative indeni mig, som jeg fik igennem fotografering, kunne jeg ikke lade ligge. Derfor har siden mit stop i forsvaret, gjort dette til mit bi erhverv, hvor jeg har valgt at fokuserer på portæt- og familiebilleder med børn og forældre i studie eller ude i naturen. Dertil en min store passion som er bryllupsfotografering, som både har været store kirkebryllupper og rådhus brullupper til de mere små intime bryllupper ude i det fri.

I de seneste år er barnedåbfotografering blevet populært, hvor både billeder af dåben og portrætbilleder af familie og venner tages for at forevige denne dag.