Rasmus Anthony

F.A.Q.

Reservation af dato

I forbindelse med reservation af dato for bryllupsfotografering opkræves et gebyr på 500 kr. som naturligvis fratrækkes den samlede regning.

Råfiler

Råfiler udleveres ikke. Alle billeder som udleveres er redigeret og i høj opløsning som er klar til print og elektronisk brug.

Betaling

Faktura sendes elektronisk på email efter endt arrangement.

 

Levering af billeder

Billeder leveres elektronisk på online platform. Jeg bestræber mig på at i har billederne indenfor 7 dage.

Indledende møde

I forindelse med Bryllupsfotografering holder vi et indledende møde, hvor vi gennemgår dagen og aftaler detaljerne omkring dagen.

 

Kørsel

Pris for kørsel i forbindelse med fotografering til bryllup, barnedåb og konfirmation aftales ved indledende møde inden arrangementet.

De første 20 km er inkl i prisen.

Sociale medier

Jeg har oprettet en facebook side, hvor jeg selvfølgelig meget gerne vil bruge lidt fotos fra jeres arrangement/fotografering, da dette er her og på min hjemmeside jeg får mange henvendelser. Derfor vil jeres accept til brug af billeder til dette være en stor hjælp.

 

Godt at vide

Forberedelse inden fotografering

Inden fotograferingen er en af de vigtigste for jer tøjvalg.
voldsomme farver, print på trøjer samt neongrønne jogginbukser giver en masse støj på billederne, samt de matcher ikke helt de skønne grønne farver i skoven om sommeren eller de orange og gule toner i efterårets tid.
Brug rolige farver, som matcher til årstiden og omgivelserne.
Farvekoordiner gerne jeres påklædning, så i matcher til hinanden. Dette betyder ikke i alle skal være pålædt i karry gul fra top til tå, men hav en rød tråd i jeres pålædningsvalg.